S šéfkuchařem Gialuncou Giardim jsme pro vás připravili tradiční italský pokrm v podobě tomatové polévky na vrchu zdobené čerstvou bazalkou. Ať už polévka nebo omáčka, patří rajská k české klasice. Původ má ale jinde, a to v jižní Evropě! Proto se její přípravy ujal italský šéfkuchař Gianluca a vtiskl jí italský šarm. S čerstvou bazalkou její chuť výtečně vynikne, smetana jí dodá jemnost a trocha čerstvě namletého černého pepře zase říz. A milují ji děti i dospělí!
S šéfkuchařem Honzou Burešem jsme pro vás připravili oblíbenou českou klasiku smažený sýr s varenými brambory. Česká klasika, kterou si na menu drží nejedna restaurace – a vědí proč! Smažák je prostě smažák. Sýr je obalen v trojobalu, aby byl krásně křupavý.
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili typické jídlo pro skandinávské země - tradiční masové koule s rajčatovou omáčkou a tarhoňou.
Pinsa Carbonara s mozzarellou, guanciale, žloutkem a kampotským pepřem
Otevírací doba