Sekce “Obědové menu” momentálně není k dispozici pro objednání.
Týdenní obědové menu 18-22.11
Kuřecí kari se zelenými fazolkami a rýží
215 Kč
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili netradiční indickou pochoutku v podobě kuřecího kari se zelenými fazolkami, které vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ.

Kari zná asi každý, to od Mahavira je z kuřecích stehen a společně se smetanou tvoří dokonalou kombinaci chutí.
7
Bezlepkové
Kuřecí kari se zelenými fazolkami a rýží
Tomatová polévka s bazalkou
65 Kč
S šéfkuchařem Gialuncou Giardim jsme pro vás připravili tradiční italský pokrm v podobě tomatové polévky na vrchu zdobené čerstvou bazalkou.

Ať už polévka nebo omáčka, patří rajská k české klasice. Původ má ale jinde, a to v jižní Evropě! Proto se její přípravy ujal italský šéfkuchař Gianluca a vtiskl jí italský šarm. S čerstvou bazalkou její chuť výtečně vynikne, smetana jí dodá jemnost a trocha čerstvě namletého černého pepře zase říz. A milují ji děti i dospělí!
9
Tomatová polévka s bazalkou
Caesar salát s kuřecím masem
185 Kč
1, 3, 4, 7, 10
Caesar salát s kuřecím masem
Diavola
240 Kč
Pinsa Diavola s rajčaty, pikantním salámem a mozzarellou.
1, 6, 7
Pálivé
Diavola