Sekce “Obědové menu” momentálně není k dispozici pro objednání.
Pinsa Diavola s rajčaty, pikantním salámem a mozzarellou.
Pinsa Margherita s domácí rajčatovou omáčkou a buvolí mozzarellou.
Rukola, cherry rajčata, burrata, bylinkový hummus, balzamikový ocet, čerstvá bazalka
Pinsa Carbonara s mozzarellou, guanciale, žloutkem a kampotským pepřem
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili tradiční indickou pochoutku v podobě tikka masaly, která vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ. Kousky křehkého marinovaného kuřete, pečeného v tradiční peci tandoor, s krémovou kari omáčkou si zamilujete na první sousto. Autentický recept pochází přímo z Indie a bio kuřecí maso, obsažené v pokrmu, je z Farmy rodiny Němcovy. Vzniká tak krásná, česko-indická souhra chutí.
Kuřecí ramen s nudlemi, vejcem a kuřecíma prsama