Sekce “Obědové menu” momentálně není k dispozici pro objednání.
Tradičně netradiční mrkvový krém se zázvorem. Základem je zelenina od prověřených farmářů a BIO citrusy. Díky zázvoru má polévka netradiční a lehce štiplavou chuť, kterou si zaručeně zamilujete!
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás tradiční mexické chili con carne. Pikantní mleté hovězí s fazolemi s rýží, která lehce pikantní pokrm krásně zjemňuje.
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili indickou pochoutku v podobě čočkového dhalu s rýží, která vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ. Jídlo je velmi lehké a zdravé a bylo připravenou podle osobního receptu Mahavira.
Pinsa Diavola s rajčaty, pikantním salámem a mozzarellou.
Otevírací doba