Sekce “Obědové menu” momentálně není k dispozici pro objednání.
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili netradiční indickou pochoutku v podobě kuřecího kari se zelenými fazolkami, které vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ. Kari zná asi každý, to od Mahavira je z kuřecích stehen a společně se smetanou tvoří dokonalou kombinaci chutí.
S šéfkuchařem Gialuncou Giardim jsme pro vás připravili tradiční italský pokrm v podobě tomatové polévky na vrchu zdobené čerstvou bazalkou. Ať už polévka nebo omáčka, patří rajská k české klasice. Původ má ale jinde, a to v jižní Evropě! Proto se její přípravy ujal italský šéfkuchař Gianluca a vtiskl jí italský šarm. S čerstvou bazalkou její chuť výtečně vynikne, smetana jí dodá jemnost a trocha čerstvě namletého černého pepře zase říz. A milují ji děti i dospělí!
Pinsa Diavola s rajčaty, pikantním salámem a mozzarellou.