Sekce “Obědové menu” momentálně není k dispozici pro objednání.
S šéfkuchařem Gialuncou Giardim jsme pro vás připravili tradiční italský pokrm v podobě tomatové polévky na vrchu zdobené čerstvou bazalkou. Ať už polévka nebo omáčka, patří rajská k české klasice. Původ má ale jinde, a to v jižní Evropě! Proto se její přípravy ujal italský šéfkuchař Gianluca a vtiskl jí italský šarm. S čerstvou bazalkou její chuť výtečně vynikne, smetana jí dodá jemnost a trocha čerstvě namletého černého pepře zase říz. A milují ji děti i dospělí!
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili tradiční českou pochoutku v podobě hovězího na česneku s domácími bramborovými špalíky, kterou skvěle doplňuje chuť špenátu. Hovězí na česneku se v kuchyni šéfkuchaře Petra dusí a vaří několik hodin, takže si můžete být jistí, že se vám bude doslova rozplývat na jazyku.
Pinsa Diavola s rajčaty, pikantním salámem a mozzarellou.
Otevírací doba