Sekce “Obědové menu” momentálně není k dispozici pro objednání.
Týdenní obědové menu 16.-20.12
Salát Caprese s burratou
185 Kč
Rukola, cherry rajčata, burrata, bylinkový hummus, balzamikový ocet, čerstvá bazalka
1, 8, 7
Vegetariánské
Nové
Salát Caprese s burratou
Chilli con carne s rýží
205 Kč
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás tradiční mexické chili con carne.

Pikantní mleté hovězí s fazolemi s rýží, která lehce pikantní pokrm krásně zjemňuje.
Chilli con carne s rýží
Diavola
240 Kč
Pinsa Diavola s rajčaty, pikantním salámem a mozzarellou.
1, 6, 7
Pálivé
Diavola
Palak Paneer se špenátem a rýží
195 Kč
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili tradiční indický Palak paneer se špenátem, kukuřicí a rýží.

Palak Paneer je indické jídlo složené z krémového kořeněného špenátu, kukuřice a tradičního indického sýra Paneer. Jako přílohu jsme zvolili rýži. Jídlo je velmi lehké a vyvážené a pochutná si na něm i zarputilý "masožravec".
1, 3, 7
Kaštanový krém
65 Kč