Týdenní obědové menu 20.05.-24.05.
Zelná polévka s klobásou
65 CZK
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili tradiční zelnou polévku s kysaným zelím a šunkovou klobásou.
1, 7, 9
Zelná polévka s klobásou
Hovězí na česneku se špenátem a bramborovými špalíky
185 CZK
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili tradiční českou pochoutku v podobě hovězího na česneku s domácími bramborovými špalíky, kterou skvěle doplňuje chuť špenátu.

Hovězí na česneku se v kuchyni šéfkuchaře Petra dusí a vaří několik hodin, takže si můžete být jistí, že se vám bude doslova rozplývat na jazyku.
1, 3, 7, 9
Hovězí na česneku se špenátem a bramborovými špalíky
Smažený sýr s pečenými brambory a domácí tatarskou omáčkou
195 CZK
S šéfkuchařem Honzou Burešem jsme pro vás připravili oblíbenou českou klasiku smažený sýr s pečenými brambory.

Česká klasika, kterou si na menu drží nejedna restaurace – a vědí proč! Smažák je prostě smažák. Sýr je obalen v trojobalu, aby byl krásně křupavý.
1, 7, 3
Vegetariánské
Smažený sýr s pečenými brambory a domácí tatarskou omáčkou
Čočkový dhal s rýží
195 CZK
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili indickou pochoutku v podobě čočkového dhalu s rýží, která vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ. Jídlo je velmi lehké a zdravé a bylo připravenou podle osobního receptu Mahavira.
Bezlepkové
Veganské
Čočkový dhal s rýží
Carbonara
240 CZK
Pinsa Carbonara s mozzarellou, guanciale a žloutkem
1, 3, 6, 7
Carbonara

Kontaktní údaje

POP UP ze Zátiší, Pobřežní 665, Karlín, Czechia

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 22:00
Úterý
11:00 - 22:00
Středa
11:00 - 22:00
Čtvrtek
11:00 - 22:00
Pátek
11:00 - 22:00
Sobota
11:00 - 22:00
Neděle
11:00 - 22:00
Jsme na sociálních sítích
Instagram
Google

Powered by