S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili tradiční zelnou polévku s kysaným zelím a šunkovou klobásou.
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili tradiční českou pochoutku v podobě hovězího na česneku s domácími bramborovými špalíky, kterou skvěle doplňuje chuť špenátu. Hovězí na česneku se v kuchyni šéfkuchaře Petra dusí a vaří několik hodin, takže si můžete být jistí, že se vám bude doslova rozplývat na jazyku.
S šéfkuchařem Honzou Burešem jsme pro vás připravili oblíbenou českou klasiku smažený sýr s pečenými brambory. Česká klasika, kterou si na menu drží nejedna restaurace – a vědí proč! Smažák je prostě smažák. Sýr je obalen v trojobalu, aby byl krásně křupavý.
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili indickou pochoutku v podobě čočkového dhalu s rýží, která vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ. Jídlo je velmi lehké a zdravé a bylo připravenou podle osobního receptu Mahavira.
Pinsa Carbonara s mozzarellou, guanciale a žloutkem
Otevírací doba